banner

“ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” е единствена по рода си потребителска класация. Тя се провежда за десета поредна година и дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие. Инициативата е уникална потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите.

За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Любимите ни марки са приятели, не само сделки. Вие не си купувате просто любима марка, а я прегръщате страстно. Именно това е нещото, което никога не бихте позволили да си отиде. Казано просто, любимите ни марки ни вдъхновяват.

ЗА КНИГАТА

МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА

Време е да разкажем вашата история в книгата „Мисия: Любима Марка”

Когато, преди 10 години, стартирахме класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, ние искахме да отличим онези марки, които печелят любовта и сърцата на потребителите. Когато Вие ни се доверихте и дадохте съгласието си да участвате в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, показахте желание и смелост да разберете каква е истинската нагласа на Вашите потребители и дали наистина успявате да достигнете до техните сърца. За Вас независимата потребителска класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” се превърна в барометър на лоялността и показател за това дали Вашият бранд се намира там, къдете бихте искали.

Десет години по-късно, екипът зад класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” Ви каним да се впуснем заедно в едно ново приключение - книгата „Мисия: Любима Марка”. Време е да разкажем Вашите истории, да впишем името на бранда Ви в страниците на историята на успеха. Ако Вашата мисия е да спечелите лоялността и любовта на потребителите, то нашата мисия е да разкажем за Вашия успех и да Ви помогнем да достигнете до умовете, сърцата и емоциите им, чрез Вашата уникална история на бранда.

С книгата „Мисия: Любима Марка” ние ще насочим вниманието на клиента към Вашия Бранд:

  • Как успяхте да превърнете Вашите продукти и услуги от просто още един бранд в Любима марка?
  • Какво правите толкова успешно, че печелите сърцата на потребителите?
  • Какво още сте готови да споделите с потребителите от кухнята на Вашия бизнес, за да влезете в съзнанието им и да оставите трайна следа там?
  • На какво бихте обучили допълнително Вашите потенциални потребители, така че да спечелите сърцата им?
  • Какво не знаят за Вашия бранд онези, чиито потребности удовлетворявате много по-успешно и ефективно от Вашите конкуренти?
  • Каква наистина е мисията на Вашата Марка?

Каним Ви заедно да напишем историята на любовта към Вашата Марка!

Ако Вашият бранд имаше душа, щеше ли да иска да бъде написана неговата автобиография?

Вярвате ли, че ако Стив Джобс не беше достигнал с историята на своята марка до сърцата на хората, Apple наистина щеше да има толкова зашеметяващ успех в това да спечели любовта на потребителя? Ние вярваме, че Вие - хората зад бранда, сте душата на компанията и бизнеса, на Вашата марка. И именно Вие трябва да разкажете историята на Вашия бранд. Наша мисия е да Ви помогнем да го направите с книгата „Мисия: Любима Марка”.

Споделете историята на успеха на Вашата Марка в книгата „Мисия Любима Марка” и влезте в сърцата на всички, които ще почувстват душата на Вашия бранд.